Πλοήγηση Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ανά Λέξεις-κλειδιά "Σιτάρι"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Βιομηχανία παραγωγής αλεύρων: Μελέτη επικινδυνότητας, κύρια σημεία ελέγχων, συχνότερες καταγραφές μη συμμορφώσεων από τον προμηθευτή έως τον καταναλωτή
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-08-31)Στην παρούσα διπλωματική εργασία προσδιορίζονται τα σημεία ελέγχου στη γραμμή παραγωγής αλεύρου στην συγκεκριμένη εγκατάσταση των Μύλων Λούλη στην περιοχή του Κερατσινίου (Αττικής), μελετώντας τα στάδια παραγωγής από την ... -
Διαφορές ως προς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, τον τρόπο άλεσης και τα τελικά προϊόντα ανάμεσα στο μαλακό (Triticum aestivum) και το σκληρό σιτάρι (Triticum durum)
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-03-03)To σιτάρι αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα σιτηρά και είναι ένα από τα παλαιότερα συστατικά της ανθρώπινης διατροφής. Σε σύγκριση με τη διατροφή όλων των δημητριακών , το σιτάρι παρέχει περίπου το 44% των τροφίμων με βάση ...