Εμφάνιση απλής εγγραφής

Βρώσιμες μεμβράνες από φρούτα

dc.contributor.advisorΠαπαδάκης, Σπυρίδων
dc.contributor.authorΜάστορα, Αθηνά
dc.contributor.authorΝικολαΐδου, Ευγενία
dc.date.accessioned2022-03-03T11:34:45Z
dc.date.available2022-03-03T11:34:45Z
dc.date.issued2022-02-28
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1798
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1649
dc.description.abstractΣτην πτυχιακή αυτή παρουσιάζονται οι ιδιότητες και οι κύριες λειτουργίες των βρώσιμων μεμβρανών από φρούτα και λαχανικά, καθώς και οι επικρατέστεροι τρόποι παραγωγής τους. Αναλύονται τα συστατικά των μεμβρανών αυτών και παράγονται βρώσιμες μεμβράνες από ελληνική σαλάτα.el
dc.format.extent67el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΦρούταel
dc.subjectΒιοδιασπώμεναel
dc.subjectΒρώσιμες μεμβράνεςel
dc.subjectΕλληνική σαλάταel
dc.titleΒρώσιμες μεμβράνες από φρούταel
dc.title.alternativeEdible films based on fruitsel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeGiannakourou, Maria
dc.contributor.committeeΤριάντη, Μυρτώ
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές