dc.contributor.advisor | Batrinou, Anthimia | |
dc.contributor.author | Μάθου, Ελισάβετ | |
dc.contributor.author | Γιατροπούλη, Ανθούλα | |
dc.date.accessioned | 2022-03-14T11:25:06Z | |
dc.date.available | 2022-03-14T11:25:06Z | |
dc.date.issued | 2022-03-03 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1864 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1715 | |
dc.description.abstract | Ways of treatment through a 7-micoorganism analysis, when the food is infected or contaminated. Use of antibiotics in food or animals. Closing we highlight the effects on public health and an analysis on resistant strains which are created in antibiotics use. | el |
dc.format.extent | 158 | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Antibiotics | el |
dc.subject | Antibiotics resistance | el |
dc.subject | Listeria | el |
dc.subject | Salmonella | el |
dc.subject | Cambylobacter | el |
dc.subject | E. coli | el |
dc.subject | Shigella | el |
dc.subject | Staphylococcus aureus | el |
dc.subject | Enterococcus faecalis | el |
dc.subject | Μηχανισμοί αντιβιοτικών | el |
dc.title | Ανάπτυξη ανθεκτικότητας σε αντιβιοτικά των παθογόνων μικροοργανισμών σε τρόφιμα | el |
dc.title.alternative | Emergence of antibiotic resistant pathogenic microorganisms in foods | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Kanellou, Anastasia | |
dc.contributor.committee | HOUHOULA, DIMITRA | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
dc.description.abstracttranslated | Γίνεται ανάλυση 7 μικροοργανισμών όταν προσβάλλουν τρόφιμα, αναφέρονται οι τρόποι αντιμετώπισης, οι τρόποι επιμόλυνσης καθώς και τα αντιβιοτικά που χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα όσο και στα ζώα, Αναλύονται τα ανθεκτικά στελέχη που δημιουργούνται στην χρήση αντιβιοτικών καθώς και οι επιπτώσεις στην δημόσια υγεία. | el |