Εμφάνιση απλής εγγραφής

Ανάπτυξη ανθεκτικότητας σε αντιβιοτικά των παθογόνων μικροοργανισμών σε τρόφιμα

dc.contributor.advisorBatrinou, Anthimia
dc.contributor.authorΜάθου, Ελισάβετ
dc.contributor.authorΓιατροπούλη, Ανθούλα
dc.date.accessioned2022-03-14T11:25:06Z
dc.date.available2022-03-14T11:25:06Z
dc.date.issued2022-03-03
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1864
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1715
dc.description.abstractWays of treatment through a 7-micoorganism analysis, when the food is infected or contaminated. Use of antibiotics in food or animals. Closing we highlight the effects on public health and an analysis on resistant strains which are created in antibiotics use.el
dc.format.extent158el
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectAntibioticsel
dc.subjectAntibiotics resistanceel
dc.subjectListeriael
dc.subjectSalmonellael
dc.subjectCambylobacterel
dc.subjectE. coliel
dc.subjectShigellael
dc.subjectStaphylococcus aureusel
dc.subjectEnterococcus faecalisel
dc.subjectΜηχανισμοί αντιβιοτικώνel
dc.titleΑνάπτυξη ανθεκτικότητας σε αντιβιοτικά των παθογόνων μικροοργανισμών σε τρόφιμαel
dc.title.alternativeEmergence of antibiotic resistant pathogenic microorganisms in foodsel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeKanellou, Anastasia
dc.contributor.committeeHOUHOULA, DIMITRA
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel
dc.description.abstracttranslatedΓίνεται ανάλυση 7 μικροοργανισμών όταν προσβάλλουν τρόφιμα, αναφέρονται οι τρόποι αντιμετώπισης, οι τρόποι επιμόλυνσης καθώς και τα αντιβιοτικά που χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα όσο και στα ζώα, Αναλύονται τα ανθεκτικά στελέχη που δημιουργούνται στην χρήση αντιβιοτικών καθώς και οι επιπτώσεις στην δημόσια υγεία.el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές