dc.contributor.advisor | Ντουρτόγλου, Ευθαλία | |
dc.contributor.author | Πεύκαρου, Κωνσταντίνα | |
dc.contributor.author | Μυριάνθους, Χριστίνα | |
dc.date.accessioned | 2022-04-06T08:03:33Z | |
dc.date.available | 2022-04-06T08:03:33Z | |
dc.date.issued | 2021-10 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/2068 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1919 | |
dc.description.abstract | Απομόνωση και προσδιορισμός των αρωματικών ουσιών από οίνους της ποικιλίας Μαλαγουζιά | el |
dc.format.extent | 50 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Μαλαγουζιά | el |
dc.subject | Αρωματικό προφίλ | el |
dc.subject | Πτητικές ενώσεις | el |
dc.subject | Υγρή εκχύλιση (LLE) | el |
dc.subject | Αέρια χρωματογραφία | el |
dc.subject | Φασματοφωτομετρία μάζας | el |
dc.title | Χαρακτηρισμός των αρωματικών ενώσεων της ποικιλίας Μαλαγουζιά | el |
dc.title.alternative | Study on the aromatic compounds of Malagousia wines | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Δρόσου, Φωτεινή | |
dc.contributor.committee | Chatzilazarou, Arhontoula | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών | el |
dc.description.abstracttranslated | The aim of the study was to identify the volatile organic compounds involved in the aroma of Malagousia wines. These compounds were isolated and quantified. | el |