Show simple item record

Χαρακτηρισμός των αρωματικών ενώσεων της ποικιλίας Μαλαγουζιά

dc.contributor.advisorΝτουρτόγλου, Ευθαλία
dc.contributor.authorΠεύκαρου, Κωνσταντίνα
dc.contributor.authorΜυριάνθους, Χριστίνα
dc.date.accessioned2022-04-06T08:03:33Z
dc.date.available2022-04-06T08:03:33Z
dc.date.issued2021-10
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/2068
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1919
dc.description.abstractΑπομόνωση και προσδιορισμός των αρωματικών ουσιών από οίνους της ποικιλίας Μαλαγουζιάel
dc.format.extent50el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΜαλαγουζιάel
dc.subjectΑρωματικό προφίλel
dc.subjectΠτητικές ενώσειςel
dc.subjectΥγρή εκχύλιση (LLE)el
dc.subjectΑέρια χρωματογραφίαel
dc.subjectΦασματοφωτομετρία μάζαςel
dc.titleΧαρακτηρισμός των αρωματικών ενώσεων της ποικιλίας Μαλαγουζιάel
dc.title.alternativeStudy on the aromatic compounds of Malagousia winesel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΔρόσου, Φωτεινή
dc.contributor.committeeChatzilazarou, Arhontoula
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτώνel
dc.description.abstracttranslatedThe aim of the study was to identify the volatile organic compounds involved in the aroma of Malagousia wines. These compounds were isolated and quantified.el


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές