dc.contributor.advisor | HOUHOULA, DIMITRA | |
dc.contributor.author | Ψαρόπουλος, Ιάκωβος | |
dc.contributor.author | Γρηγοράτος, Χριστόφορος | |
dc.date.accessioned | 2022-10-20T11:18:42Z | |
dc.date.available | 2022-10-20T11:18:42Z | |
dc.date.issued | 2022-10-04 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3169 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3009 | |
dc.format.extent | 71 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.subject | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject | Ρόδι | el |
dc.subject | Δίκταμος | el |
dc.subject | Καφές | el |
dc.subject | Χαρούπι | el |
dc.title | Αντιοξειδωτικές δράσεις από διάφορα φυσικά εκχυλίσματα | el |
dc.title.alternative | Antioxidant activities from various natural extracts | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Στρατή, Ειρήνη | |
dc.contributor.committee | Αντωνόπουλος, Διονύσιος | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |