Toggle navigation
Ελληνικά
English
English
Ελληνικά
English
Login
Toggle navigation
View Item
University of West Attica Institutional Repository
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
View Item
University of West Attica Institutional Repository
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Μελέτη της μεταβολής της αντιοξειδωτικής ικανότητας φυτικών συστατικών σε προσομοίωση γαστρεντερικού συστήματος
Variations of antioxidant capacity of plant ingredients in a in simulated gastrointestinal digestion and colonic fermentation system
Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία
Author
Κώστα, Χριστίνα
Date
2023-03-02
Advisor
Batrinou, Anthimia
Διπλωματική_Χριστίνα Κώστα.pdf (1.976Mb)
ΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ-ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗΣ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ.pdf (93.86Kb)
Keywords
Πολυφαινόλες
;
Μικροβίωμα
;
Χαρούπι
Number of pages
81
Faculty
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Academic Department
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Post-graduate Program
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Language
Greek
URI
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3855
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3695
Collections
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Show full item record
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Search Repository
This Collection
Browse
All of the Repository
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Advisors
Titles
Keywords
Academic Departments
Graduate studies
This Collection
By Issue Date
Authors
Advisors
Titles
Keywords
Academic Departments
Graduate studies
My Account
Login