• Aλλοίωση τροφίμων από ζύμες 

      Δεληστάθης, Αναστάσιος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-10-07)
      Σκοπός της παρούσης βιβλιογραφικής εργασίας είναι μια επισκόπηση αναφορικά με το θέμα της αλλοίωσης των τροφίμων από ζυμομύκητες, εστιάζοντας αρχικά σε πιο γενικευμένα χαρακτηριστικά τους. Ακολούθως, γίνεται εκτενής ...
    • Προοπτικές αξιοποίησης υποπροϊόντων επεξεργασίας καφέ στις βιομηχανίες τροφίμων και καλλυντικών 

      Λιοδήμου, Παναγιώτα; Κυρίτση, Παγώνα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-03-04)
      Στην παρούσα πτυχιακή εργασία λαμβάνει χώρα μία παρουσίαση των προοπτικών αξιοποίησης των υποπροϊόντων του καφέ στη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών. Στο πρώτο κεφάλαιο, γίνεται περιγραφή του φυτού του καφέ και του ...