dc.contributor.advisor | Stefanou, Valentina | |
dc.contributor.author | Νίνου, Στέλλα | |
dc.contributor.author | Προκόπης, Αναστάσιος | |
dc.date.accessioned | 2021-03-16T19:15:41Z | |
dc.date.available | 2021-03-16T19:15:41Z | |
dc.date.issued | 2021-03-16 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/424 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-275 | |
dc.description.abstract | Χημική σύσταση φύλλων ελιάς. Αντιοξειδωτικά. Φαρμακευτικές ιδιότητες φύλλων και προσδιορισμός αντιοξειδωτικών. | el |
dc.format.extent | 84 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Φύλλα ελιάς | el |
dc.subject | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject | Ελεύθερες ρίζες | el |
dc.subject | Μέθοδος DPPH | el |
dc.subject | Χημική σύσταση φύλλων ελιάς | el |
dc.title | Φαρμακευτικές ιδιότητες φύλλων ελιάς και μελέτη αντιοξειδωτικής δράσης | el |
dc.title.alternative | Medicinal properties of olive leaves and study of antioxidant activity | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Stefanou, Valentina | |
dc.contributor.committee | HOUHOULA, DIMITRA | |
dc.contributor.committee | Αντωνόπουλος, Διονύσιος | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
dc.description.abstracttranslated | Chemical texture of olive leaves . Antioxidants. Medicinal properties of leaves and determination of antioxidants. | el |