dc.contributor.advisor | Tsakali, Efstathia | |
dc.contributor.author | Καρβούνης, Ελευθέριος | |
dc.date.accessioned | 2021-03-19T09:20:55Z | |
dc.date.available | 2021-03-19T09:20:55Z | |
dc.date.issued | 2021-03 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/442 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-293 | |
dc.format.extent | 40 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | ΣΔΑΤ | el |
dc.subject | ISO 22000 | el |
dc.subject | Ελαιόλαδο | el |
dc.title | Ανάπτυξη ΣΔΑΤ σε μονάδα τυποποίησης ελαιολάδου σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018 | el |
dc.title.alternative | ISO 22000:2018 at olive oil standardization unit | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Κουλούρης, Σπυρίδων | |
dc.contributor.committee | Τυμπής, Δημήτριος | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |