Show simple item record

Ανάπτυξη ΣΔΑΤ σε μονάδα τυποποίησης ελαιολάδου σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018

dc.contributor.advisorTsakali, Efstathia
dc.contributor.authorΚαρβούνης, Ελευθέριος
dc.date.accessioned2021-03-19T09:20:55Z
dc.date.available2021-03-19T09:20:55Z
dc.date.issued2021-03
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/442
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-293
dc.format.extent40el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΣΔΑΤel
dc.subjectISO 22000el
dc.subjectΕλαιόλαδοel
dc.titleΑνάπτυξη ΣΔΑΤ σε μονάδα τυποποίησης ελαιολάδου σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018el
dc.title.alternativeISO 22000:2018 at olive oil standardization unitel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΚουλούρης, Σπυρίδων
dc.contributor.committeeΤυμπής, Δημήτριος
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές