Εμφάνιση απλής εγγραφής

Η επίδραση της ενεργής συσκευασίας στην ποιότητα φρέσκων φρούτων και λαχανικών

dc.contributor.advisorGiannakourou, Maria
dc.contributor.authorΚατσίγιαννη, Δέσποινα
dc.date.accessioned2023-07-28T09:24:21Z
dc.date.available2023-07-28T09:24:21Z
dc.date.issued2023-07-12
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/4896
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-4734
dc.format.extent110el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el*
dc.subjectEνεργή συσκευασίαel
dc.subjectΦρούταel
dc.subjectΛαχανικάel
dc.subjectΣυστήματα απορρόφησηςel
dc.subjectΣυστήματα εκπομπήςel
dc.titleΗ επίδραση της ενεργής συσκευασίας στην ποιότητα φρέσκων φρούτων και λαχανικώνel
dc.title.alternativeThe effect of active packaging on the quality of fresh fruits and vegetablesel
dc.typeΜεταπτυχιακή διπλωματική εργασίαel
dc.contributor.committeeΛάζου, Ανδριάνα
dc.contributor.committeeΠαπαδάκης, Σπυρίδων
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel
dc.contributor.masterΚαινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμωνel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές