dc.contributor.advisor | Giannakourou, Maria | |
dc.contributor.author | Κατσίγιαννη, Δέσποινα | |
dc.date.accessioned | 2023-07-28T09:24:21Z | |
dc.date.available | 2023-07-28T09:24:21Z | |
dc.date.issued | 2023-07-12 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/4896 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-4734 | |
dc.format.extent | 110 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el | * |
dc.subject | Eνεργή συσκευασία | el |
dc.subject | Φρούτα | el |
dc.subject | Λαχανικά | el |
dc.subject | Συστήματα απορρόφησης | el |
dc.subject | Συστήματα εκπομπής | el |
dc.title | Η επίδραση της ενεργής συσκευασίας στην ποιότητα φρέσκων φρούτων και λαχανικών | el |
dc.title.alternative | The effect of active packaging on the quality of fresh fruits and vegetables | el |
dc.type | Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία | el |
dc.contributor.committee | Λάζου, Ανδριάνα | |
dc.contributor.committee | Παπαδάκης, Σπυρίδων | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
dc.contributor.master | Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων | el |