dc.contributor.advisor | Μπρατάκος, Σωτήριος | |
dc.contributor.author | Σταματοπούλου, Αικατερίνη | |
dc.contributor.author | Ελένης, Αθανάσιος | |
dc.date.accessioned | 2023-10-31T11:07:30Z | |
dc.date.available | 2023-10-31T11:07:30Z | |
dc.date.issued | 2023-10-30 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/5538 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-5375 | |
dc.format.extent | 103 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Φαρμακολογικές ιδιότητες | el |
dc.subject | Ελαιόλαδο | el |
dc.title | Φαρμακευτικό ελαιόλαδο: χρήσεις και μελλοντικές προοπτικές | el |
dc.title.alternative | Pharmaceutical olive oil: applications and future perspectives | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Τσιάκα, Θάλεια | |
dc.contributor.committee | Κρίτση, Ευτυχία | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |