dc.contributor.advisor | Kanellou, Anastasia | |
dc.contributor.author | Παπαδημητρίου, Λεωνίδας | |
dc.date.accessioned | 2021-04-08T15:28:05Z | |
dc.date.available | 2021-04-08T15:28:05Z | |
dc.date.issued | 2021-03-05 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/555 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-406 | |
dc.format.extent | 46 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Βιολογικά προϊόντα κρέατος | el |
dc.title | Διατροφική αξία και ασφάλεια βιολογικών προϊόντων κρέατος | el |
dc.title.alternative | Nutritional value and safety of organic meat products | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Μάντης, Φώτιος | |
dc.contributor.committee | Τσάκαλη, Ευσταθία | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |