Toggle navigation
Ελληνικά
English
Ελληνικά
Ελληνικά
English
Σύνδεση
Toggle navigation
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές εργασίες
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές εργασίες
Προβολή τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Διατροφική αξία και ασφάλεια βιολογικών προϊόντων κρέατος
Nutritional value and safety of organic meat products
Πτυχιακή εργασία
Συγγραφέας
Παπαδημητρίου, Λεωνίδας
Ημερομηνία
2021-03-05
Επιβλέπων
Kanellou, Anastasia
Παπαδημητριου Λ πτυχιακή για αποθετήριο.pdf (1.927Mb)
Λέξεις-κλειδιά
Βιολογικά προϊόντα κρέατος
Αριθμός σελίδων
46
Σχολή
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Ακαδημαϊκό Τμήμα
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Γλώσσα
Ελληνικά
URI
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/555
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-406
Συλλογή
Πτυχιακές εργασίες
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Αναζήτηση στο Αποθετήριο
Αυτή η συλλογή
Πλοηγηση
Όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Επιβλέποντες
Τίτλοι
Λέξεις-κλειδιά
Ακαδημαϊκά Τμήματα
Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Αυτή η συλλογή
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Επιβλέποντες
Τίτλοι
Λέξεις-κλειδιά
Ακαδημαϊκά Τμήματα
Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Ο λογαριασμος μου
Σύνδεση