dc.contributor.advisor | Kanellou, Anastasia | |
dc.contributor.author | Τζελαλίδου, Αθανασία | |
dc.contributor.author | Βασιλειάδου, Βασιλική | |
dc.date.accessioned | 2023-12-11T08:59:25Z | |
dc.date.available | 2023-12-11T08:59:25Z | |
dc.date.issued | 2023-09-29 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/5726 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-5563 | |
dc.description.abstract | Η παρούσα εργασία συνιστά μία προσπάθεια να αποκρυσταλλωθούν οι
βασικές έννοιες που αφορούν την επεξεργασία των τροφίμων, με έμφαση στα
τυποποιημένα προϊόντα και την παρουσία τους στην αγορά εργασίας.
Ταυτόχρονα, θα επιχειρηθεί μέσα από έρευνα η αποκρυπτογράφηση των διατροφικών συνηθειών των
καταναλωτών, με βασικό κριτήριο την παρουσία των τυποποιημένων προϊόντων, σε
συσχέτιση με λοιπές κατηγορίες τροφίμων. | el |
dc.format.extent | 73 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ | * |
dc.subject | Τυποποιημένα τρόφιμα | el |
dc.subject | Προτιμήσεις καταναλωτών | el |
dc.subject | Διατροφικές συνήθειες | el |
dc.subject | Ερωτηματολόγιο 24ωρης ανάκλησης | el |
dc.subject | Υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα | el |
dc.title | Καταγραφή διατροφικών συνηθειών με έμφαση στα τυποποιημένα τρόφιμα | el |
dc.title.alternative | “Monitoring the dietary habits empasizing ont the standardized food products | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | HOUHOULA, DIMITRA | |
dc.contributor.committee | Ελευθερίου, Σοφία | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |