Εμφάνιση απλής εγγραφής

Καταγραφή διατροφικών συνηθειών με έμφαση στα τυποποιημένα τρόφιμα

dc.contributor.advisorKanellou, Anastasia
dc.contributor.authorΤζελαλίδου, Αθανασία
dc.contributor.authorΒασιλειάδου, Βασιλική
dc.date.accessioned2023-12-11T08:59:25Z
dc.date.available2023-12-11T08:59:25Z
dc.date.issued2023-09-29
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/5726
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-5563
dc.description.abstractΗ παρούσα εργασία συνιστά μία προσπάθεια να αποκρυσταλλωθούν οι βασικές έννοιες που αφορούν την επεξεργασία των τροφίμων, με έμφαση στα τυποποιημένα προϊόντα και την παρουσία τους στην αγορά εργασίας. Ταυτόχρονα, θα επιχειρηθεί μέσα από έρευνα η αποκρυπτογράφηση των διατροφικών συνηθειών των καταναλωτών, με βασικό κριτήριο την παρουσία των τυποποιημένων προϊόντων, σε συσχέτιση με λοιπές κατηγορίες τροφίμων.el
dc.format.extent73el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*
dc.subjectΤυποποιημένα τρόφιμαel
dc.subjectΠροτιμήσεις καταναλωτώνel
dc.subjectΔιατροφικές συνήθειεςel
dc.subjectΕρωτηματολόγιο 24ωρης ανάκλησηςel
dc.subjectΥπερεπεξεργασμένα τρόφιμαel
dc.titleΚαταγραφή διατροφικών συνηθειών με έμφαση στα τυποποιημένα τρόφιμαel
dc.title.alternative“Monitoring the dietary habits empasizing ont the standardized food productsel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeHOUHOULA, DIMITRA
dc.contributor.committeeΕλευθερίου, Σοφία
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές