dc.contributor.advisor | Letsiou, Sophia | |
dc.contributor.author | Τάγκα, Ζωή | |
dc.date.accessioned | 2024-03-20T08:01:33Z | |
dc.date.available | 2024-03-20T08:01:33Z | |
dc.date.issued | 2024-03-04 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/6121 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-5957 | |
dc.format.extent | 63 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Μικροφύκη | el |
dc.title | Μικροφύκη: διατροφή και βιομηχανικές εφαρμογές | el |
dc.title.alternative | Microalgae: nutrition and industrial applications | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Αντωνόπουλος, Διονύσιος | |
dc.contributor.committee | HOUHOULA, DIMITRA | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |