dc.contributor.advisor | Μπρατάκος, Σωτήριος | |
dc.contributor.author | Γουναρίδης, Βασίλειος | |
dc.date.accessioned | 2024-07-25T11:24:58Z | |
dc.date.available | 2024-07-25T11:24:58Z | |
dc.date.issued | 2024-07-19 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/7198 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-7030 | |
dc.description.abstract | Η παρούσα πτυχιακή εργασία διερευνά διάφορες μεθόδους και διαδικασίες που αποσκοπούν στην παράταση της διάρκειας ζωής των προϊόντων κρέατος, περιλαμβάνοντας τόσο παραδοσιακές όσο και καινοτόμες προσεγγίσεις. | el |
dc.format.extent | 82 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Κρεατοσκευάσματα | el |
dc.subject | Διατηρησιμότητα | el |
dc.subject | Κρέας | el |
dc.subject | Σταθερότητα | el |
dc.title | Μέθοδοι και διεργασίες για την αύξηση της διατηρησιμότητας κρεατοσκευασμάτων | el |
dc.title.alternative | Methods and processes for increasing the shelf life of meat products | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Τσιάκα, Θάλεια | |
dc.contributor.committee | Κρίτση, Ευτυχία | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |