Show simple item record

Μέθοδοι και διεργασίες για την αύξηση της διατηρησιμότητας κρεατοσκευασμάτων

dc.contributor.advisorΜπρατάκος, Σωτήριος
dc.contributor.authorΓουναρίδης, Βασίλειος
dc.date.accessioned2024-07-25T11:24:58Z
dc.date.available2024-07-25T11:24:58Z
dc.date.issued2024-07-19
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/7198
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-7030
dc.description.abstractΗ παρούσα πτυχιακή εργασία διερευνά διάφορες μεθόδους και διαδικασίες που αποσκοπούν στην παράταση της διάρκειας ζωής των προϊόντων κρέατος, περιλαμβάνοντας τόσο παραδοσιακές όσο και καινοτόμες προσεγγίσεις.el
dc.format.extent82el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΚρεατοσκευάσματαel
dc.subjectΔιατηρησιμότηταel
dc.subjectΚρέαςel
dc.subjectΣταθερότηταel
dc.titleΜέθοδοι και διεργασίες για την αύξηση της διατηρησιμότητας κρεατοσκευασμάτωνel
dc.title.alternativeMethods and processes for increasing the shelf life of meat productsel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΤσιάκα, Θάλεια
dc.contributor.committeeΚρίτση, Ευτυχία
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές