Εμφάνιση απλής εγγραφής

Μέθοδοι και διεργασίες για την αύξηση της διατηρησιμότητας κρεατοσκευασμάτων

dc.contributor.advisorΜπρατάκος, Σωτήριος
dc.contributor.authorΓουναρίδης, Βασίλειος
dc.date.accessioned2024-07-25T11:24:58Z
dc.date.available2024-07-25T11:24:58Z
dc.date.issued2024-07-19
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/7198
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-7030
dc.description.abstractΗ παρούσα πτυχιακή εργασία διερευνά διάφορες μεθόδους και διαδικασίες που αποσκοπούν στην παράταση της διάρκειας ζωής των προϊόντων κρέατος, περιλαμβάνοντας τόσο παραδοσιακές όσο και καινοτόμες προσεγγίσεις.el
dc.format.extent82el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΚρεατοσκευάσματαel
dc.subjectΔιατηρησιμότηταel
dc.subjectΚρέαςel
dc.subjectΣταθερότηταel
dc.titleΜέθοδοι και διεργασίες για την αύξηση της διατηρησιμότητας κρεατοσκευασμάτωνel
dc.title.alternativeMethods and processes for increasing the shelf life of meat productsel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΤσιάκα, Θάλεια
dc.contributor.committeeΚρίτση, Ευτυχία
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές