Εμφάνιση απλής εγγραφής

Καφές: παρασκευή, χημεία αρώματος και επίδραση της κατανάλωσης του στην υγεία του ανθρώπου

dc.contributor.advisorΚολώνια, Κωνσταντίνα
dc.contributor.authorΕμίνι, Ελένη
dc.date.accessioned2021-07-15T08:33:19Z
dc.date.available2021-07-15T08:33:19Z
dc.date.issued2021-07-08
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/785
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-636
dc.description.abstractΣτόχος της εργασίας είναι η παρουσίαση των χημικών ενώσεων, στις οποίες οφείλεται το άρωμα του καφέ, των παραγόντων που επηρεάζουν την αρωματικότητα, καθώς και των κριτηρίων για την αξιολόγηση της ποιότητας του.el
dc.format.extent93el
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el*
dc.subjectΚαφέςel
dc.subjectΆρωμα καφέel
dc.subjectΗλεκτρονική μύτηel
dc.subjectΠτητικές ενώσειςel
dc.subjectΜη πτητικές ενώσειςel
dc.subjectΧημικές ενώσειςel
dc.titleΚαφές: παρασκευή, χημεία αρώματος και επίδραση της κατανάλωσης του στην υγεία του ανθρώπουel
dc.title.alternativeCoffee: brewing, aroma chemistry and effect of consumption on human healthel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΚρίτση, Ευτυχία
dc.contributor.committeeΑσημομύτης, Νικόλαος
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές