Toggle navigation
Ελληνικά
English
English
Ελληνικά
English
Login
Toggle navigation
View Item
University of West Attica Institutional Repository
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές εργασίες
View Item
University of West Attica Institutional Repository
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές εργασίες
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Καφές: παρασκευή, χημεία αρώματος και επίδραση της κατανάλωσης του στην υγεία του ανθρώπου
Coffee: brewing, aroma chemistry and effect of consumption on human health
Πτυχιακή εργασία
Author
Εμίνι, Ελένη
Date
2021-07-08
Advisor
Κολώνια, Κωνσταντίνα
Πτυχιακή εργασία (2.414Mb)
Keywords
Καφές
;
Άρωμα καφέ
;
Ηλεκτρονική μύτη
;
Πτητικές ενώσεις
;
Μη πτητικές ενώσεις
;
Χημικές ενώσεις
Abstract
Στόχος της εργασίας είναι η παρουσίαση των χημικών ενώσεων, στις οποίες οφείλεται το άρωμα του καφέ, των παραγόντων που επηρεάζουν την αρωματικότητα, καθώς και των κριτηρίων για την αξιολόγηση της ποιότητας του.
Number of pages
93
Faculty
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Academic Department
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
URI
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/785
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-636
Collections
Πτυχιακές εργασίες
Show full item record
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Search Repository
This Collection
Browse
All of the Repository
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Advisors
Titles
Keywords
Academic Departments
Graduate studies
This Collection
By Issue Date
Authors
Advisors
Titles
Keywords
Academic Departments
Graduate studies
My Account
Login