dc.contributor.advisor | Κολώνια, Κωνσταντίνα | |
dc.contributor.author | Εμίνι, Ελένη | |
dc.date.accessioned | 2021-07-15T08:33:19Z | |
dc.date.available | 2021-07-15T08:33:19Z | |
dc.date.issued | 2021-07-08 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/785 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-636 | |
dc.description.abstract | Στόχος της εργασίας είναι η παρουσίαση των χημικών ενώσεων, στις οποίες οφείλεται το άρωμα του καφέ, των παραγόντων που επηρεάζουν την αρωματικότητα, καθώς και των κριτηρίων για την αξιολόγηση της ποιότητας του. | el |
dc.format.extent | 93 | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el | * |
dc.subject | Καφές | el |
dc.subject | Άρωμα καφέ | el |
dc.subject | Ηλεκτρονική μύτη | el |
dc.subject | Πτητικές ενώσεις | el |
dc.subject | Μη πτητικές ενώσεις | el |
dc.subject | Χημικές ενώσεις | el |
dc.title | Καφές: παρασκευή, χημεία αρώματος και επίδραση της κατανάλωσης του στην υγεία του ανθρώπου | el |
dc.title.alternative | Coffee: brewing, aroma chemistry and effect of consumption on human health | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Κρίτση, Ευτυχία | |
dc.contributor.committee | Ασημομύτης, Νικόλαος | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |