Πολυνόη
Το Ιδρυματικό Αποθετήριο είναι μια ψηφιακή υπηρεσία που συγκεντρώνει, τεκμηριώνει και προβάλλει την επιστημονική παραγωγή του Ιδρύματος. Τα αποθετήρια αποτελούν σημαντικά εργαλεία για την διατήρηση του κληροδοτήματος ενός οργανισμού, καθώς διευκολύνουν την ψηφιακή διατήρηση και την ακαδημαϊκή επικοινωνία. Η λειτουργία του Ιδρυματικού Αποθετηρίου Δυτικής Αττικής συντονίζεται από την Πανεπιστημιακή μονάδα των Βιβλιοθηκών
Κοινότητες στο Αποθετήριο
Επιλέξτε κοινότητα για να πλοηγηθείτε στις συλλογές της.
Πρόσφατες Υποβολές
-
Τεχνοοικονομική αξιολόγηση ηλιοθερμικού σταθμού ηλεκτροδότησης μονάδων αφαλάτωσης στη Νάξο
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2025-03-07)Η παρούσα Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία διερευνά τις δυνατότητες και τις προοπτικές αξιοποίησης Ηλιοθερμικών Μονάδων Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας για την τροφοδότηση μονάδων αφαλάτωσης, ως μία καινοτόμο προσέγγιση ... -
Βιβλιογραφική ανασκόπηση σε μελέτες αξιολόγησης του συνδρόμου επαγγελματικής εξουθένωσης (burnout) σε νοσηλευτές/τριες στην Ελλάδα την χρονική περίοδο 2009-2024
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2025-03-26)Περίληψη Εισαγωγή: Το Σύνδρομο Εξουθένωσης (Burn-out) αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ψυχοκοινωνικούς επαγγελματικούς κινδύνους της εποχής μας, με αρνητικά αποτελέσματα τόσο για το ίδιο το άτομο, όσο και τα εργασιακά ... -
Ασφάλεια και διαχείρηση κινδύνου κατά την εκφόρτωση εμπορευματοκιβωτίων πλοίου
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2025-04-10)Η εν λόγω εργασία παρουσιάζει μια λεπτομερή ανάλυση σχετικά με τη διαχείριση της ασφάλειας και των κινδύνων κατά την φορτοεκφόρτωση των εμπορευματοκιβωτίων σε τερματικούς σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων. Αρχικά, η εργασία ... -
Η μέτρηση του διαλυμένου οξυγόνου στο ζυθογλεύκος και η επίδρασή του στη ζύμωση
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2025-05)Το διαλυμένο οξυγόνο στο ζυθογλεύκος είναι ένας από τους παράγοντες που καθορίζουν την πορεία της ζύμωσης. Κυριότερος ρόλος του είναι κατά τα αρχικά στάδια ανάπτυξης των ζυμομυκήτων, όπου χρησιμοποιείται για τη σύνθεση ... -
Βιοδιαθεσιμότητα θρεπτικών συστατικών
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2025-03-11)Η βιοδιαθεσιμότητα στη διατροφή αναφέρεται στο ποσοστό ενός θρεπτικού συστατικού που μπορεί να απορροφηθεί από τον οργανισμό και να χρησιμοποιηθεί για να έχει κάποιο βιολογικό αποτέλεσμα. Αν και είναι ένας σημαντικός ...