dc.contributor.advisor | Κολώνια, Κωνσταντίνα | |
dc.contributor.author | Τουρλίδης, Χρήστος | |
dc.date.accessioned | 2021-10-21T12:01:08Z | |
dc.date.available | 2021-10-21T12:01:08Z | |
dc.date.issued | 2021-09-27 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1404 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1255 | |
dc.description.abstract | Θα μελετηθούν η χημική σύσταση και οι αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες του ροδιού οι οποίες
παίζουν πολύ σημαντικό στην υγεία του καταναλωτή και συμβάλλουν στην ορθή ενήλικη διατροφή και στην
προστασία του οργανισμού από διάφορους κινδύνους που μπορεί να τον προσβάλλουν. | el |
dc.format.extent | 90 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Ρόδι | el |
dc.subject | Χημική σύσταση | el |
dc.subject | Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject | Αντιμικροβιακές ιδιότητες | el |
dc.title | Ρόδι: χημική σύσταση- αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες | el |
dc.title.alternative | Pomegranate: chemical composition - antioxidant and antimicrobial properties | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Ασημομύτης, Νικόλαος | |
dc.contributor.committee | Στρατή, Ειρήνη | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
dc.description.abstracttranslated | The chemical composition and antioxidant and antimicrobial properties of pomegranate will be studied.
play a very important role in the health of the consumer and contribute to proper adult nutrition and
protect the body from various risks that may affect it. | el |