dc.contributor.advisor | Αντωνόπουλος, Διονύσιος | |
dc.contributor.author | Κορμπάκη, Μαρία | |
dc.contributor.author | Γκιόκα, Μαρίνα | |
dc.date.accessioned | 2021-11-11T13:24:36Z | |
dc.date.available | 2021-11-11T13:24:36Z | |
dc.date.issued | 2021-10-01 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1519 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1370 | |
dc.description.abstract | Στόχος της παρούσας μελέτης είναι η αναζήτηση της σχέσης ανάμεσα στον πολυμορφισμό των πρωτεινών σε διάφορα είδη γάλακτος και στα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. Ο πολυμορφισμός των γονιδίων που κωδικοποιούν τις πρωτείνες του γάλακτος επηρεάζει άμεσα όλα τα χαρακτηριστικά του, με διαφορετικό βαθμό και σε διαφορετικό τρόπο ανάλογα με το είδος του γάλακτος. | el |
dc.format.extent | 96 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Γάλα | el |
dc.subject | Πρωτεϊνες | el |
dc.subject | Ποιότητα γάλακτος | el |
dc.subject | Είδη γάλακτος | el |
dc.subject | Σύσταση γάλακτος | el |
dc.subject | Πολυμορφισμός πρωτεϊνών | el |
dc.subject | Γονίδια πρωτεϊνών | el |
dc.title | Πολυμορφισμός πρωτεινών όσον αφορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά γάλακτος σε όλα τα είδη | el |
dc.title.alternative | Protein polymorphism in terms of milk quality characteristics in all types of milk | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | HOUHOULA, DIMITRA | |
dc.contributor.committee | Stefanou, Valentina | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |