Show simple item record

Η χρήση των οξυγαλακτικών βακτηρίων στη βιομηχανία τροφίμων ως βιοσυντηρητικά

dc.contributor.advisorHOUHOULA, DIMITRA
dc.contributor.authorΔανικλόγλου, Μόνικα
dc.date.accessioned2022-03-15T09:06:25Z
dc.date.available2022-03-15T09:06:25Z
dc.date.issued2022-03-08
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1873
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1724
dc.format.extent83el
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΟξυγαλακτικά βακτήριαel
dc.subjectΒιοσυντήρησηel
dc.titleΗ χρήση των οξυγαλακτικών βακτηρίων στη βιομηχανία τροφίμων ως βιοσυντηρητικάel
dc.title.alternativeThe use of lactic acid bacteria in the food industry as biopreservativesel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeBatrinou, Anthimia
dc.contributor.committeeΑντωνόπουλος, Διονύσιος
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές