Εμφάνιση απλής εγγραφής

Η χρήση των οξυγαλακτικών βακτηρίων στη βιομηχανία τροφίμων ως βιοσυντηρητικά

dc.contributor.advisorHOUHOULA, DIMITRA
dc.contributor.authorΔανικλόγλου, Μόνικα
dc.date.accessioned2022-03-15T09:06:25Z
dc.date.available2022-03-15T09:06:25Z
dc.date.issued2022-03-08
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1873
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1724
dc.format.extent83el
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΟξυγαλακτικά βακτήριαel
dc.subjectΒιοσυντήρησηel
dc.titleΗ χρήση των οξυγαλακτικών βακτηρίων στη βιομηχανία τροφίμων ως βιοσυντηρητικάel
dc.title.alternativeThe use of lactic acid bacteria in the food industry as biopreservativesel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeBatrinou, Anthimia
dc.contributor.committeeΑντωνόπουλος, Διονύσιος
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές