dc.contributor.advisor | HOUHOULA, DIMITRA | |
dc.contributor.author | Δανικλόγλου, Μόνικα | |
dc.date.accessioned | 2022-03-15T09:06:25Z | |
dc.date.available | 2022-03-15T09:06:25Z | |
dc.date.issued | 2022-03-08 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1873 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1724 | |
dc.format.extent | 83 | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Οξυγαλακτικά βακτήρια | el |
dc.subject | Βιοσυντήρηση | el |
dc.title | Η χρήση των οξυγαλακτικών βακτηρίων στη βιομηχανία τροφίμων ως βιοσυντηρητικά | el |
dc.title.alternative | The use of lactic acid bacteria in the food industry as biopreservatives | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Batrinou, Anthimia | |
dc.contributor.committee | Αντωνόπουλος, Διονύσιος | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |