dc.contributor.advisor | HOUHOULA, DIMITRA | |
dc.contributor.author | Χαριδήμου, Μαρία | |
dc.contributor.author | Κοντολαίμη, Άντρη | |
dc.date.accessioned | 2022-03-21T10:33:05Z | |
dc.date.available | 2022-03-21T10:33:05Z | |
dc.date.issued | 2022-03-04 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1936 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1787 | |
dc.format.extent | 75 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el | * |
dc.subject | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.title | Αντιοξειδωτικά στα τρόφιμα και τρόπος επίδρασης τους στον ανθρώπινο οργανισμό | el |
dc.title.alternative | Antioxidants in food and how they affect the human body | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Αντωνόπουλος, Διονύσιος | |
dc.contributor.committee | Στρατή, Ειρήνη | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |