Ζυμώμενα αλλαντικά
Fermented meat products
Περίληψη
Στην παρούσα έρευνα μελετήθηκε η παραγωγική διαδικασία των ζυμώμενων αλλαντικών, οι
πιθανοί κίνδυνοι καθώς και οι μέθοδοι αποφυγής τους. Αναλυτικότερα μελετήθηκε η διαδικασία
της ζύμωσης και τα χαρακτηριστικά της, η παραγωγική διαδικασία των ζυμώμενων αλλαντικών,
οι πιθανοί κίνδυνοι καθώς και μέθοδοι για την αποφυγή τους. Ακόμα αναφέρθηκαν τα βασικά
χαρακτηριστικά των ζυμούμενων αλλαντικών. Τα αποτελέσματα της έρευνας μας φανερώνουν
πως τα ζυμούμενα προϊόντα αλλαντικών μπορούν να αποτελέσουν ασφαλή τρόφιμα τα οποία
μπορούν να καταναλωθούν με ασφάλεια από μεγάλο πλήθος καταναλωτών.
Περίληψη
The present study examines the production process of fermented sausages, the possible risks and
the methods of avoiding them. In particular, the fermentation process and its characteristics, the
production process of fermented sausages, the possible risks and methods for avoiding them were
studied. The main characteristics of fermented sausages were also mentioned. The results of our
research show that fermented sausage products can be a healthy food that can be safely consumed
by a large number of consumers.