Εμφάνιση απλής εγγραφής

Ζυμώμενα αλλαντικά

dc.contributor.advisorBatrinou, Anthimia
dc.contributor.authorΤομάζου, Ελένη
dc.date.accessioned2022-05-12T10:29:07Z
dc.date.available2022-05-12T10:29:07Z
dc.date.issued2022-02-01
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/2228
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-2079
dc.description.abstractΣτην παρούσα έρευνα μελετήθηκε η παραγωγική διαδικασία των ζυμώμενων αλλαντικών, οι πιθανοί κίνδυνοι καθώς και οι μέθοδοι αποφυγής τους. Αναλυτικότερα μελετήθηκε η διαδικασία της ζύμωσης και τα χαρακτηριστικά της, η παραγωγική διαδικασία των ζυμώμενων αλλαντικών, οι πιθανοί κίνδυνοι καθώς και μέθοδοι για την αποφυγή τους. Ακόμα αναφέρθηκαν τα βασικά χαρακτηριστικά των ζυμούμενων αλλαντικών. Τα αποτελέσματα της έρευνας μας φανερώνουν πως τα ζυμούμενα προϊόντα αλλαντικών μπορούν να αποτελέσουν ασφαλή τρόφιμα τα οποία μπορούν να καταναλωθούν με ασφάλεια από μεγάλο πλήθος καταναλωτών.el
dc.format.extent56el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΖύμωσηel
dc.subjectΑλλαντικάel
dc.titleΖυμώμενα αλλαντικάel
dc.title.alternativeFermented meat productsel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΚοντελές, Σπυρίδων
dc.contributor.committeeΚυρανά, Βασιλική
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel
dc.description.abstracttranslatedThe present study examines the production process of fermented sausages, the possible risks and the methods of avoiding them. In particular, the fermentation process and its characteristics, the production process of fermented sausages, the possible risks and methods for avoiding them were studied. The main characteristics of fermented sausages were also mentioned. The results of our research show that fermented sausage products can be a healthy food that can be safely consumed by a large number of consumers.el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές