Toggle navigation
Ελληνικά
English
English
Ελληνικά
English
Login
Toggle navigation
View Item
University of West Attica Institutional Repository
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές εργασίες
View Item
University of West Attica Institutional Repository
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές εργασίες
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Εμπλουτισμός των τροφίμων με Ω3 λιπαρά οξέα, ο ρόλος τους στη διατροφή του ανθρώπου
Enrichment of food with Omega-3 fatty acids, their role in human nutrition
Πτυχιακή εργασία
Author
Θεοχάρη, Σοφία
Τσουχνικά, Ευαγγελία
Date
2022-09-06
Advisor
Αντωνόπουλος, Διονύσιος
Theochari_Tsouchnika_17156_17111.pdf (2.273Mb)
Theochari_Tsouchnika_17156_17111.pdf (269.3Kb)
Keywords
Επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία
;
Ω3 λιπαρά οξέα
;
Εμπλουτισμός τροφίμων
Abstract
Βασικός σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η βιβλιογραφική ανασκόπηση
Abstract
The main purpose of this paper is the bibliographic review
Number of pages
88
Faculty
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Academic Department
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
URI
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3171
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3011
Collections
Πτυχιακές εργασίες
Show full item record
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Search Repository
This Collection
Browse
All of the Repository
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Advisors
Titles
Keywords
Academic Departments
Graduate studies
This Collection
By Issue Date
Authors
Advisors
Titles
Keywords
Academic Departments
Graduate studies
My Account
Login