Show simple item record

Εμπλουτισμός των τροφίμων με Ω3 λιπαρά οξέα, ο ρόλος τους στη διατροφή του ανθρώπου

dc.contributor.advisorΑντωνόπουλος, Διονύσιος
dc.contributor.authorΘεοχάρη, Σοφία
dc.contributor.authorΤσουχνικά, Ευαγγελία
dc.date.accessioned2022-10-20T11:31:52Z
dc.date.available2022-10-20T11:31:52Z
dc.date.issued2022-09-06
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3171
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3011
dc.description.abstractΒασικός σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η βιβλιογραφική ανασκόπησηel
dc.format.extent88el
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΕπιπτώσεις στην ανθρώπινη υγείαel
dc.subjectΩ3 λιπαρά οξέαel
dc.subjectΕμπλουτισμός τροφίμωνel
dc.titleΕμπλουτισμός των τροφίμων με Ω3 λιπαρά οξέα, ο ρόλος τους στη διατροφή του ανθρώπουel
dc.title.alternativeEnrichment of food with Omega-3 fatty acids, their role in human nutritionel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeBatrinou, Anthimia
dc.contributor.committeeHOUHOULA, DIMITRA
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel
dc.description.abstracttranslatedThe main purpose of this paper is the bibliographic reviewel


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές