dc.contributor.advisor | Αντωνόπουλος, Διονύσιος | |
dc.contributor.author | Θεοχάρη, Σοφία | |
dc.contributor.author | Τσουχνικά, Ευαγγελία | |
dc.date.accessioned | 2022-10-20T11:31:52Z | |
dc.date.available | 2022-10-20T11:31:52Z | |
dc.date.issued | 2022-09-06 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3171 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3011 | |
dc.description.abstract | Βασικός σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η βιβλιογραφική ανασκόπηση | el |
dc.format.extent | 88 | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία | el |
dc.subject | Ω3 λιπαρά οξέα | el |
dc.subject | Εμπλουτισμός τροφίμων | el |
dc.title | Εμπλουτισμός των τροφίμων με Ω3 λιπαρά οξέα, ο ρόλος τους στη διατροφή του ανθρώπου | el |
dc.title.alternative | Enrichment of food with Omega-3 fatty acids, their role in human nutrition | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Batrinou, Anthimia | |
dc.contributor.committee | HOUHOULA, DIMITRA | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
dc.description.abstracttranslated | The main purpose of this paper is the bibliographic review | el |