dc.contributor.advisor | Kanellou, Anastasia | |
dc.contributor.author | Σιούλα, Δήμητρα | |
dc.contributor.author | Κονόμη, Ελένη | |
dc.date.accessioned | 2023-02-28T07:14:39Z | |
dc.date.available | 2023-02-28T07:14:39Z | |
dc.date.issued | 2023-02-15 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3749 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3589 | |
dc.format.extent | 69 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Bio-economy | el |
dc.subject | 3D printing | el |
dc.subject | 3D printing food | el |
dc.title | 3D εκτύπωση τροφίμων και η συμβολή της στη βιώσιμη οικονομία | el |
dc.title.alternative | 3D printing in food and Its contribution in bio-economy | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Παπαδάκης, Σπυρίδων | |
dc.contributor.committee | Λάζου, Ανδριάνα | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |