Show simple item record

Φαρμακευτικές ιδιότητες φύλλων ελιάς και μελέτη αντιοξειδωτικής δράσης

dc.contributor.advisorStefanou, Valentina
dc.contributor.authorΝίνου, Στέλλα
dc.contributor.authorΠροκόπης, Αναστάσιος
dc.date.accessioned2021-03-16T19:15:41Z
dc.date.available2021-03-16T19:15:41Z
dc.date.issued2021-03-16
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/424
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-275
dc.description.abstractΧημική σύσταση φύλλων ελιάς. Αντιοξειδωτικά. Φαρμακευτικές ιδιότητες φύλλων και προσδιορισμός αντιοξειδωτικών.el
dc.format.extent84el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΦύλλα ελιάςel
dc.subjectΑντιοξειδωτικάel
dc.subjectΕλεύθερες ρίζεςel
dc.subjectΜέθοδος DPPHel
dc.subjectΧημική σύσταση φύλλων ελιάςel
dc.titleΦαρμακευτικές ιδιότητες φύλλων ελιάς και μελέτη αντιοξειδωτικής δράσηςel
dc.title.alternativeMedicinal properties of olive leaves and study of antioxidant activityel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeStefanou, Valentina
dc.contributor.committeeHOUHOULA, DIMITRA
dc.contributor.committeeΑντωνόπουλος, Διονύσιος
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel
dc.description.abstracttranslatedChemical texture of olive leaves . Antioxidants. Medicinal properties of leaves and determination of antioxidants.el


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές