Show simple item record

Διατροφική αξία και ασφάλεια βιολογικών προϊόντων κρέατος

dc.contributor.advisorKanellou, Anastasia
dc.contributor.authorΠαπαδημητρίου, Λεωνίδας
dc.date.accessioned2021-04-08T15:28:05Z
dc.date.available2021-04-08T15:28:05Z
dc.date.issued2021-03-05
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/555
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-406
dc.format.extent46el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΒιολογικά προϊόντα κρέατοςel
dc.titleΔιατροφική αξία και ασφάλεια βιολογικών προϊόντων κρέατοςel
dc.title.alternativeNutritional value and safety of organic meat productsel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΜάντης, Φώτιος
dc.contributor.committeeΤσάκαλη, Ευσταθία
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές