Δοκιμή κατηγοριοποίησης - κατάταξης για τον οργανοληπτικό διαχωρισμό και χαρακτηρισμό των ποικιλιών Ασύρτικο, Βιδιανό, Μαλαγουζιά, Μοσχοφίλερο και Σαββατιανό
Sorting task - Projective mapping techniques for the sensory differentiation - characterization of wine samples from the Greek varieties: Assyrtiko, Vidiano, Malagousia, Moschofilero and Savatiano
Πτυχιακή εργασία
Συγγραφέας
Χριστοδούλου, Χρυστάλλα
Χριστοφόρου, Αναστασία
Ημερομηνία
2023-07-17Επιβλέπων
Κουσίση, ΕλισάβετΛέξεις-κλειδιά
Οργανοληπτική αξιολόγηση ; Ελληνικές ποικιλίες αμπέλου ; Λευκός ξηρός οίνος ; Τεχνικές γρήγορης οργανοληπτικής αξιολόγησηςΠερίληψη
Εφαρμογή των σύγχρονων μεθόδων κατηγοριοποίησης στην οργανοληπτική αξιολόγηση, για την κατάταξη και τον χαρακτηρισμό λευκών ξηρών οίνων, από πέντε λευκές Ελληνικές ποικιλίες.