• Ελληνικά
    • English
  • Ελληνικά 
    • Ελληνικά
    • English
  • Σύνδεση
Αναζήτηση 
  •   Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
  • ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • Αναζήτηση
  •   Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
  • ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Αναζήτηση

Προβολή Σύνθετων ΦίλτρωνΑπόκρυψη Σύνθετων Φίλτρων

Φίλτρα

Χρησιμοποιείστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αποτελέσματα 1-10 από 474

  • Επιλογές Ταξινόμησης:
  • Συνάφεια
  • Τίτλος Αυξ.
  • Τίτλος Φθιν.
  • Ημερ. Δημοσίευσης Αυξ.
  • Ημερ. Δημοσίευσης Φθιν.
  • Αποτελέσματα ανά σελίδα:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Ανίχνευση αφλατοξινών σε γαλακτοκομικά - ένα πρόβλημα δημόσιας υγείας 

Κρητικάκου, Γεωργία Χριστίνα; Νατσίκου, Αικατερίνη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-08)
Σε παγκόσμιο επίπεδο, η κατανάλωση γάλακτος και των παραπροϊόντων του, είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις κύριες και καθημερινές τροφές για κάθε καταναλωτή. Το γάλα συμβάλλει στην πρόσληψη αναγκαίων θρεπτικών συστατικών ...
Thumbnail

Προσεγγίσεις ασφάλειας τροφίμων για προϊόντα Halal 

Πολύζου, Ιφιγένεια (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-08)
Το φαγητό, εκτός από τον προφανή λειτουργικό του ρόλο που είναι η θρέψη του οργανισμού, φέρει και ένα πλούσιο πολιτιστικό φορτίο. Τα τρόφιμα που καταναλώνονται, η διαδικασία με την οποία παράγονται και επεξεργάζονται , τα ...
Thumbnail

Καφές: παρασκευή, χημεία αρώματος και επίδραση της κατανάλωσης του στην υγεία του ανθρώπου 

Εμίνι, Ελένη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-08)
Στόχος της εργασίας είναι η παρουσίαση των χημικών ενώσεων, στις οποίες οφείλεται το άρωμα του καφέ, των παραγόντων που επηρεάζουν την αρωματικότητα, καθώς και των κριτηρίων για την αξιολόγηση της ποιότητας του.
Thumbnail

Η χημική σύσταση πριν και μετά την επεξεργασία, η αντιοξειδωτική δράση και οι επιπτώσεις του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό 

Βουγιούκα, Παναγιώτα Αργυρώ; Ντούμη, Ειρήνη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-17)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία, διεξήχθη ώστε να υπάρξει μία συνολική εικόνα, για τα ροφήματα του καφέ και κατά πόσο αυτά, ωφελούν τον ανθρώπινο οργανισμό. Αναφέρονται αναλυτικά όλα τα στάδια, από τη συλλογή έως την άλεση του ...
Thumbnail

Συσχέτιση φυσικοχημικών ιδιοτήτων και αντιοξειδωτικής δράσης φαινολικών ενώσεων με in silico και in vitro μεθόδους 

Καλτσής, Λάζαρος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-14)
Οι φαινολικές ενώσεις, οι οποίες βρίσκονται σε αφθονία σε φυτικής προέλευσης τρόφιμα, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας δεδομένης της αποδεδειγμένης αντιοξειδωτικής τους ικανότητας και της δράσης ...
Thumbnail

Σύγχρονες μέθοδοι ανίχνευσης ιών στα τρόφιμα 

Παπαδόπουλος, Αναστάσιος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07)
To θέμα της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η ανίχνευση των ιών στα τρόφιμα με μοντέρνες μεθόδους. Οι ιοί έχουν γονιδίωμα, DNA ή RNA και επίσης έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται στις συνθήκες συγκεκριμένων βιότοπων, ...
Thumbnail

Portulaca oleracea (Ανδράχλη η ολησθηρίς ή Πορτουλάκη η λαχανώδης): Ανασκόπηση στη σύσταση και στη χρήση της ως πηγή αντιοξειδωτικών και βιοδραστικών ουσιών 

Μόσχου, Ελένη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-22)
Το τελευταίο διάστημα προέκυψε μία αυξανόμενη τάση στην εύρεση καινοτόμων τροφίμων και προϊόντων από είδη/ενώσεις που βρίσκονται στη φύση. Ως εκ τούτου, το «κυνήγι του θησαυρού» για την εύρεση αυτών των νέων πιθανών ...
Thumbnail

Βρώσιμα φύκη: Σύσταση, λειτουργικές ιδιότητες και ασφάλεια 

Ζυγιώτη, Ιωάννα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-08)
Το πρωταρχικό γεγονός που διαδραματίστηκε στον πλανήτη Γη και αποτέλεσε κομβικό σημείο για την ανάπτυξη της ζωής, ήταν η εμφάνιση των πρώτων φωτοσυνθετικών οργανισμών, των φυκών. Γενικά τα φύκη απαρτίζουν την πλειοψηφία ...
Thumbnail

Επιμύδιο, τζινσενγκ, τζίντζερ, γκίνγκο μπιλόμπα: χημική σύσταση και βιολογική δράση 

Χατζή, Αθηνά; Θεοχάρης, Θεόδωρος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-16)
Η παρούσα εργασία αναφέρεται στη χημική σύσταση και βιολογική δράση των βοτάνων: επιμύδιο, τζινσενγκ, τζίντζερ και γκίνγκο μπιλόμπα
Thumbnail

Σταθερότητα και διατηρησιμότητα του αφρού της μπύρας 

Γεωργικόπουλος, Χαράλαμπος; Αμανατίδης, Σωτήρης (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-14)
Στην πτυχιακή θα παρουσιαστούν διάφορες πτυχές όσο αναφορά την σταθερότητα και την διατηρισιμότητα του αφρού της μπύρας. Η ανάλυση του αφρού μπορεί να γίνει και από χημικής άποψης άλλα και από φυσικής. Ουσιαστικά ο όρος ...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • . . .
  • 48

Επικοινωνήστε μαζί μας | Αποστολή Σχολίων
Created by ELiDOC
 

 

Πλοηγηση

Όλο το ΑποθετήριοΚοινότητες & ΣυλλογέςΑνά ημερομηνία δημοσίευσηςΣυγγραφείςΕπιβλέποντεςΤίτλοιΛέξεις-κλειδιάΑκαδημαϊκά ΤμήματαΜεταπτυχιακά ΠρογράμματαΑυτή η κοινότηταΑνά ημερομηνία δημοσίευσηςΣυγγραφείςΕπιβλέποντεςΤίτλοιΛέξεις-κλειδιάΑκαδημαϊκά ΤμήματαΜεταπτυχιακά Προγράμματα

Ο λογαριασμος μου

Σύνδεση

Περιορισμος αναζητησης

Ακαδημαϊκό ΤμήμαΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (304)Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών (164)ΤύποςΠτυχιακή εργασία (359)Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία (108)Διδακτορική διατριβή (1)Μεταπτυχιακό ΠρόγραμμαΚαινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων (79)Επιστήμη Οίνου και Ζύθου (29)Λέξεις-κλειδιάΟίνος (26)Αντιοξειδωτικά (16)Αντιοξειδωτική δράση (16)Προβιοτικά (14)Βότανα (13)... Προβολή ΠερισσότερωνΕπιβλέπωνHOUHOULA, DIMITRA (42)Batrinou, Anthimia (37)Kanellou, Anastasia (31)Σεχάντε, Αντνάν (19)Tsakali, Efstathia (18)... Προβολή ΠερισσότερωνΣυγγραφέαςΑναστασιάδης, Γεώργιος (2)Καραγιάννη, Ιωάννα (2)Mαντζάνα, Χρυσούλα (1)Xατζίκου, Μαρία (1)Άστον, Στέλλα Ανν (1)Αβραμίδου, Βασιλική (1)Αβραμόπουλος, Χρήστος (1)Αγγελίδης, Γεώργιος (1)Αγγελακόπουλος, Δημήτριος (1)Αγιανγκατζόγλου, Συμεών (1)... Προβολή ΠερισσότερωνΗμερομηνία Δημοσίευσης2022 (180)2021 (176)2023 (111)2020 (1)

Επικοινωνήστε μαζί μας | Αποστολή Σχολίων
Created by ELiDOC